Manden bag Koenigwinches.dk


Jeg hedder Lars Jørgebjrgning_i_bolmerod_0006.jpgforweb_400sen og har i mere end 25 års erfaring med Land Rovere og Off-road kørsel, en erfaring der strækker sig fra Overland ekspedition til  Indien og Pakistan samt de mellenliggende lande, til krævende Off-road sport.

Jeg har kørt Land Rover siden 1985, hver dag, og har de sidste mange år kørt i en Defender 110" STW med TD5 motor og selvfølgelig et Koenig Spil.

Herudover har jeg en Defender 90", ligeledes med en TD5 motor. Denne er udstyret til at kunne deltage i diverse Trials, Trophy og Challenge løb, selvfølgelig med et mekanisk Koenig Spil gearing 9:1 med 55m wire på tromlen. Herudover er der forstærkede aksler, spærrediff i begge aksler, 6-punkts styrtbøjle, nedgearing i akslerne , samt lidt andre småting.

Herudover fungerer jeg som kørselsinstruktør ved forskellige arrangementer, samt brugt min erfaring til afholdelse af kursus i korrekt anvendelse af spil og recovery-grej.

Jeg begyndte af importere Koenig Spil til Europa da jeg havde brug for et nyt spil til afløsning af mit gamle Koenig Spil, som efter ca. 35 års tro tjeneste var moden til udskiftning. Samtidig konstaterede jeg at der var flere der savnede reservedele til ældre Koenig Spil.   

 

 

designet af webdesigner.dk